Raamstraatje Sinterklaas | Herbruikbaar

Niet in voorraad

Met deze leuke raamstickers in het thema Sinterklaas maak jij of je kind(eren) het huis klaar voor de Sint periode en omdat de stickers herbruikbaar zijn kun je elk jaar opnieuw je huis versieren voor de Sint periode met dit leuke grachtenstraatje.

Dit raamstraatje bestaat uit verschillende losse stickers, namelijk: een brug en zes verschillende grachtenpandjes die je los van elkaar op het raam kunt plakken. Zo kun je zelf kiezen waar je welk huisje plakt, nog leuker is het om je kindje het raamstraatje op te laten plakken.

Achter verschillende ramen van de grachtenpandjes bij deze raamstickers gebeurt van alles. Zo is er een Pietje te zien, kun je cadeautjes zien liggen. Ook klimt er een piet op het dak en in de schoorsteen klautert ook een Pietje.

Dit raamstraatje is uit te breiden met de bijpassende Sinterklaas uitbreidingsset. Deze set bestaat uit Sinterklaas op zijn paard, verschillende Pietjes, cadeautjes, een boom, een lantaarnpaal, een fiets en een maan en sterren.

Hoe kun je de raamstickers het beste gebruiken?

Je kunt de raamstickers op elke gladde ondergrond plakken zoals een raam of een spiegel. Maak de ondergrond goed schoon en je kunt de stickers naar eigen inzicht opplakken. Omdat het een statische folie is zijn de stickers aan beide kanten te gebruiken.

Materiaal: De raamstickers bestaan uit herbruikbare statische raamfolie met als voordeel dat deze geen lijmlaag achterlaat. Je kunt de stickers zo vaak opplakken als je wilt. Als je na gebruik de stickers weer netjes terug plakt op het bijgeleverde vel, dan kun je het raamstraatje keer op keer blijven gebruiken.

Formaat: Om een indruk te geven van de afmetingen, het hoogste grachtenpand is 16 cm

Kleur: Zwart


12,50 €